Beste vogelvrienden.

Hierbij stuur ik jullie even een nieuwsbrief die ook op onze nieuwe website te lezen is, vertel het door aan familie, vrienden en kennissen zodat zij ook kunnen weten wat er op onze vereniging gebeurd. Misschien krijgen ze ook wel zin om te komen kijken, dat is altijd mogelijk, en worden ze wel enthousiast zo dat ze ook lid willen worden, want nieuwe leden
zijn meer dan welkom.

De eerst volgende contactavond is op dinsdag 4 juni de laatste contact avond voor de vakantie, dan gaan we zoals jullie gewend zijn weer wokken bij het wok restaurant aan het Minervaplein 4 Delft aanvang 18.30 uur. Graag even opgeven bij onze penningmeester Arie van Koesveld telefoon nummer 0152575760. Partners zijn ook welkom.

De volgende contactavond is dan weer na de vakantie, dat is op; 3 september 2019.
We gaan dan weer gezellig, onder leiding van onze keurmeesters, Jaap de Blij en Piet van Puffelen, praten over de kweek die dan al ten einde is.
Dan leren ook weer van elkaar hoe we het volgende jaar beter kunnen doen om meer jongen vogels op stok te krijgen.

1 oktober gaan we alweer aan de tentoonstelling denken. Dan worden gelijk de inschrijf formulieren uitgedeeld.
In november is er geen contactavond i.v.m. de tentoonstelling.

Op 3 december gaan we onder genot van een hapje en een drankje de prijzen uitreiken die er tijdens de tentoonstelling gewonnen zijn.
En dan is het jaar waarin wij 65 jaar bestonden alweer voorbij.

Zoals altijd vraagt de ringencommissaris of jullie de ringen op tijd willen bestellen zodat alles in een keer besteld kunnen worden, dat is wel zo makkelijk.

Dan nog een mededeling voor de vakantie willen wij opruiming gaan houden en ons materiaal uitzoeken. Er staat een zes kantige volière en aluminium tentoonstelling kooien, voor grote parkieten, die niet meer gebruikt worden. Liefhebbers die geïnteresseerd zijn kunnen zich melden bij het bestuur.

Voor de leden die niet mee gaan wokken wensen wij alvast een fijne vakantie en de andere leden tot 4 juni op de wok avond.

Het bestuur van Vogelvereniging Vogelvreugd.