Nieuwsbrief augustus 2020

Beste vogelvrienden.

Hierbij zoals jullie altijd gewend zijn een nieuwsblad voor na de vakantie.

Helaas  voor de laatste  vier maanden van het bestaan van Vogelvreugd.

Zoals wij melden in het nieuwsblad van 25-5-2020 wilden wij de laatste maanden nog leuke contactavonden  houden. Maar het corona virus gooit weer roet in het eten. Zoals jullie weten mogen er maar 6 gasten bij een bijeenkomst aanwezig zijn. En dat kunnen wij helaas niet waar maken. Wij hopen dat deze nare tijd maar weer gauw voorbij is. Wij willen weer gezellig bij elkaar komen en jullie verhaal horen, hoe jullie deze tijd zijn door gekomen, hoe het kweken gegaan is en wat jullie gaan doen ná Vogelvreugd.

De opslag ruimte is in juni leeg gehaald. NKC de kleurkanarie club heeft alles mee genomen. De mensen die ons geholpen hebben wil ik nog heel hartelijk bedanken voor hun hulp. En Marian van Oosten nog bedankt voor de koffie.

Er zijn ook nog wat andere spullen van de vereniging, een videorecorder met vogelbanden, een dvd speler ook met dvd’s over vogels kweken en een computer monitor, er is ook nog een doos met rozetten. Als er liefhebbers voor zijn of er iemand  voor weet, hoor ik dat wel.

Het zal wel een stil najaar worden zonder tentoonstellingen. De verenigingen mogen wel t.t. houden maar wel met 1.50 afstand, wat niet haalbaar is. De bond zelf heeft nog wel moet dat de bondsshow door gaat in januari 2021.

Wij hopen dat we weer gauw bij elkaar kunnen komen, zodat als jullie nog vragen hebben ,wij dat dan kunnen bespreken.

Zo gauw we weten wanneer wij weer bij elkaar mogen komen of er nieuws is krijgen jullie het ook zo snel mogelijk te horen.

Namen het bestuur:

Mieke Schrier secretaresse.