Nieuwsbrief augustus – 2019

Hallo allemaal.

Hiervoor jullie licht het eerste nieuwsblad voor het nieuwe  seizoen. Nu de vakantie voor vele voorbij is, gaan wij weer met frisse moed van start. Met als hoogte punt de tentoonstelling op 1 en 2 november 2019.

Op de eerste plaats hopen wij dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. In de vakantie hebben er 4 leden in het ziekenhuis gelegen. Wij hopen dat ze weer volledig hersteld zijn zodat ze op onze eerste contactavond weer aanwezig  kunnen zijn.

Wij beginnen weer op dinsdag 3 september 2019. Er zal na de kweek van afgelopen jaar wel veel te bespreken zijn. Op 1 oktober komen de voorbereidingen weer ter spraken voor de komende tentoonstelling. Ook de inschrijfformulieren worden dan  uitgereikt. 31 oktober gaan we t.t opbouwen. 1 november komen de keurmeesters Johan v.d. Hoorn en Aad van Niel voor de kanaries, en Peter Bredenbeek voor de tropen bij ons keuren. Wij hopen dat er weer vele vogels ingeschreven zullen worden. Op 2 november zijn van 10 tot 4 uur open voor publiek en leden. 3 december is weer de feestelijk prijs uitreiking. Dan komen wij al weer in  het nieuwe jaar aan. Dat begint ook feestelijk want in 2020 zijn er zijn drie leden 25 jaar lid van de bond en de vereniging  .Zij krijgen dan een speldje uitgereikt.

Er staat dus alweer een heel programma klaar voor jullie.

Verder wil ik jullie nog even wijzen op onze website. Als jullie wat nieuws hebben of een verhaal, meld dat dan bij Piet van Puffelen. Ook kunnen er vogels te koop aangeboden worden. De ringencommissaris vraagt ook, zoals altijd, de ringen op tijd te bestellen.

Als er nog vragen zijn hoor ik dat graag en anders tot ziens op de 3 september.

Mieke Schrier.